Lediga jobb

Vill du bli en av våra nya medarbetare? När det finns lediga tjänster hos oss ser du dem på Fyrishovs webbsida eller under lediga jobb på uppsala.se.

Tillgångsförvaltare

Som tillgångsförvaltare arbetar du med den affärsmässiga förvaltningen av bolagets tillgångar som finns runt om i Uppsala kommun. Du har det övergripande ansvaret för att utveckla, bevara och förbättra fastigheterna samt för pågående och planerade nybyggnads- och underhållsprojekt. Du arbetar strategiskt för att göra fastigheterna mer affärsmässiga och hållbara samt har resultat- och investeringsansvar.

Läs mer och sök tjänsten som tillgångsförvaltare senast 26 september

Om Uppsala arenor och fastigheter

Välkommen till Uppsala kommun arenor och fastigheter AB. Vi är ett kommunägt bolag som bildades 1 september 2021, genom sammanslagning av flera bolag och förvaltningsenheter, och vi är verksamma inom fastighetsbranschen och besöksnäringen i Uppsala. Bolaget äger, förvaltar, bygger och utvecklar arenor och fastigheter i Uppsala stad och landsbygd.

Vi skapar levande mötesplatser i en växande kommun och bidrar till att stärka bilden av Uppsala som en attraktiv kommun att besöka, leva och verka i. Vi bidrar aktivt i arbetet för ökad folkhälsa och utvecklar Uppsala som evenemangsplats.

Några av våra välkända och välbesökta arenor och byggnader är exempelvis Fyrishov, Studenternas och Gränby sportfält samt Uppsala konsert och kongress och Stadshuset.

Hos oss finns kollegor i många olika yrkesgrupper med stor samlad kompetens. Tillsammans vill vi skapa en kreativ och stimulerande arbetsplats där vi gör skillnad för Uppsala kommuns invånare, våra idrottsföreningar och deras supportrar, våra hyresgäster och besökare till staden.

Uppdaterad: