Lediga jobb

Vill du bli en av våra nya medarbetare? När det finns lediga tjänster hos oss ser du dem under lediga jobb på uppsala.se eller på Fyrishovs webbsida.

Campingmedarbetare Fyrishov

Vi söker medarbetare i en roll där både receptions- och bovärdsarbete ingår. Detta innebär att du kommer hantera arbetsuppgifter som in- och utcheckning, försäljning utav godis och lättare förtäring, städ utav stugor och servicehus, enklare fastighetsskötsel, administrering av aktivitetsbokningar, inventering med mera.

Läs mer och sök tjänsten senast 10 mars 2024

Om Uppsala arenor och fastigheter

Välkommen till Uppsala kommun arenor och fastigheter AB. Vi är ett kommunägt bolag som bildades 2021 genom sammanslagning av flera bolag och förvaltningsenheter. Vi är verksamma inom fastighetsbranschen och besöksnäringen i Uppsala. Bolaget äger, förvaltar, bygger och utvecklar arenor och fastigheter i Uppsala stad och landsbygd.

Vi skapar levande mötesplatser i en växande kommun och bidrar till att stärka bilden av Uppsala som en attraktiv kommun att besöka, leva och verka i. Vi bidrar aktivt i arbetet för ökad folkhälsa och utvecklar Uppsala som evenemangsplats.

Några av våra välkända och välbesökta arenor och byggnader är exempelvis Fyrishov, Studenternas och Gränby sportfält samt Uppsala konsert och kongress och Stadshuset.

Hos oss finns kollegor i många olika yrkesgrupper med stor samlad kompetens. Tillsammans vill vi skapa en kreativ och stimulerande arbetsplats där vi gör skillnad för Uppsala kommuns invånare, våra idrottsföreningar och deras supportrar, våra hyresgäster och besökare till staden.

Uppdaterad: