Lediga jobb

Vill du bli en av våra nya medarbetare? När det finns lediga tjänster hos oss ser du dem på Fyrishovs webbsida eller under lediga jobb på uppsala.se.

Controller

Vi söker nu fyra controllers som tillsammans vill bli vårt nya team som bygger upp systematiska arbetssätt och utvecklar och förbättrar vårt stöd och uppföljning av de affärsdrivande enheterna inom bolaget. Teamet kommer att organisatoriskt tillhöra enheten för administration och affärstöd (A&A) med placering i Uppsala. Vi arbetar i aktivitetsbaserad miljö och erbjuder flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta både på plats och på distans.

Läs mer och sök jobbet som controller senast 1 augusti 2022

Om Uppsala arenor och fastigheter

Välkommen till Uppsala kommun arenor och fastigheter AB. Vi är ett kommunägt bolag som bildades 1 september 2021, genom sammanslagning av flera bolag och förvaltningsenheter, och vi är verksamma inom fastighetsbranschen och besöksnäringen i Uppsala. Bolaget äger, förvaltar, bygger och utvecklar arenor och fastigheter i Uppsala stad och landsbygd.

Vi skapar levande mötesplatser i en växande kommun och bidrar till att stärka bilden av Uppsala som en attraktiv kommun att besöka, leva och verka i. Vi bidrar aktivt i arbetet för ökad folkhälsa och utvecklar Uppsala som evenemangsplats.

Några av våra välkända och välbesökta arenor och byggnader är exempelvis Fyrishov, Studenternas och Gränby sportfält samt Uppsala konsert och kongress och Stadshuset.

Hos oss finns kollegor i många olika yrkesgrupper med stor samlad kompetens. Tillsammans vill vi skapa en kreativ och stimulerande arbetsplats där vi gör skillnad för Uppsala kommuns invånare, våra idrottsföreningar och deras supportrar, våra hyresgäster och besökare till staden.

Uppdaterad: