Lediga jobb

Vill du bli en av våra nya medarbetare? När det finns lediga tjänster hos oss ser du dem på Fyrishovs webbsida eller under lediga jobb på uppsala.se.

Receptionister vid behov på Fyrishov

Vi söker dig som vill ha ett roligt och omväxlande extrajobb och kan jobba större delen av sommaren och gärna fortsätta under hösten. Som receptionist ingår du teamet som arbetar med service och försäljning av alla Fyrishovs produkter inom bad, idrott och event. Du arbetar huvudsakligen i Fyrishovs reception men under sommarmånaderna även i utebadets kassa.

Läs mer och sök tjänsten Receptionister vid behov senast 1 maj 2023

Om Uppsala arenor och fastigheter

Välkommen till Uppsala kommun arenor och fastigheter AB. Vi är ett kommunägt bolag som bildades 1 september 2021, genom sammanslagning av flera bolag och förvaltningsenheter, och vi är verksamma inom fastighetsbranschen och besöksnäringen i Uppsala. Bolaget äger, förvaltar, bygger och utvecklar arenor och fastigheter i Uppsala stad och landsbygd.

Vi skapar levande mötesplatser i en växande kommun och bidrar till att stärka bilden av Uppsala som en attraktiv kommun att besöka, leva och verka i. Vi bidrar aktivt i arbetet för ökad folkhälsa och utvecklar Uppsala som evenemangsplats.

Några av våra välkända och välbesökta arenor och byggnader är exempelvis Fyrishov, Studenternas och Gränby sportfält samt Uppsala konsert och kongress och Stadshuset.

Hos oss finns kollegor i många olika yrkesgrupper med stor samlad kompetens. Tillsammans vill vi skapa en kreativ och stimulerande arbetsplats där vi gör skillnad för Uppsala kommuns invånare, våra idrottsföreningar och deras supportrar, våra hyresgäster och besökare till staden.

Uppdaterad: