1 av 9

Boka möteslokal Fyrishov

Vi har lokaler att boka för upp till 3 700 personer som vi anpassar efter dina önskemål. Med egen restaurang i huset levererar vi både mat och dryck inklusive servering.

Fyrishov har möteslokaler av olika slag att boka beroende på dina behov. Största lokalen tar närmare 3 700 personer och den minsta är lagom för 4-6 personer. Möteslokalerna anpassas med den utrustning som behövs.

Att anordna en konferens eller möte på en av Sveriges mest besökta arenor ska kännas tryggt redan från start. Här genomför vi årligen drygt 300 evenemang av olika slag och ofta får vi höra att vi kan det här med att anordna en lyckad konferens. 

Vår placering på kartan innebär utmärkta kommunikationsmöjligheter. Promenadavstånd till centrala Uppsala, en kort avstickare från E4:an eller ett stenkast från Arlanda. Utanför finns stora parkeringsytor. På plats finns även restauranger, äventyrsbad och idrottshallar som dragplåster till ditt arrangemang. Ja, eller allt Uppsala har att erbjuda förstås. Vi ligger ju på gångavstånd till city.

Att lätta upp mötesdagen med aktiviteter och/eller relaxbad finns det alltid plats för hos oss. Mat och dryck serveras i vår restaurang alternativt i er möteslokal. Vi fixar allt ifrån en klassisk lunch till en helkväll för det stora företagets årliga julfest. Berätta om dina tankar så hjälper vi dig att ta fram en lyckad lösning.

Boka konferens, möten och evenemang på fyrishov.se

Uppdaterad: