1 av 7

Mötesplats Studenternas

Studenternas ligger centralt i en växande storstad – och samtidigt mitt i ett vackert område med naturen runt hörnet. En plats för möten i en minst sagt inspirerande och spännande miljö.

Du kan boka konferens, möten, event och fest hos oss på Studenternas. Vi har ljusa och luftiga rum med fantastisk utsikt in mot fotbollsarenan. Du har också närhet till Stadsträdgården, åpromenaden och Stadsskogen om ni vill ta med er diskussionerna ut i friska luften.

Här finns möjlighet att boka den stora VIP-lokalen eller Hörnan. Den stora VIP-lokalen har kapacitet för upp till 350 personer sittande och 700 mingel.

VIP-lokalen är Studenternas största möteslokal och passar utmärkt för konferenser, fest, banketter, föreläsningar och mindre mässor. Lokalen är belägen på våning 2 i arenan och har stora fönsterpartier och en terrass ut mot fotbollsplanen. Det ger ett ett generöst och härligt ljusinsläpp med en utsikt att inspireras av.

Här på Studenternas hittar du också Brasserie21 – café/restaurang i det nordöstra hörnet av fotbollsarenan mot Arenatorget, Stadsträdgården och åpromenaden. Brasserie21 levererar all förtäring till bokade event i lokalerna på Studenternas. Verksamheten drivs av Triller Mat och Bröd.

Med promenadavstånd till centrala Uppsala har du närhet till hela citykärnans utbud av shopping, sevärdheter, aktiviteter och boende.

Välkommen med din bokningsförfrågan så berättar vi mer!

Gör din bokningsförfrågan på motesplatsstudenternas.se

Uppdaterad: