Föregående Nästa
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9

Mötesplats Studenternas

Studenternas ligger centralt i en växande storstad – och samtidigt mitt i ett vackert område med naturen runt hörnet. En plats för möten i en minst sagt inspirerande och spännande miljö.

Du kan boka konferens, möten, event och fest hos oss på Studenternas. Vi har tolv ljusa och luftiga rum med fantastisk utsikt in mot fotbollsarenan. Du har också närhet till Stadsträdgården, åpromenaden och Stadsskogen om ni vill ta med er diskussionerna ut i friska luften.

Här finns möjlighet att boka allt från den stora VIP-lokalen till mötesrum och grupprum med balkong ut mot fotbollsplanen. Den stora VIP-lokalen har kapacitet för upp till 350 personer sittande och 700 mingel, mötesrum finns i olika storlek från 2 upp till 50 personer.

VIP-lokalen är Studenternas största möteslokal och passar utmärkt för konferenser, fest, banketter, föreläsningar och mindre mässor. Lokalen är belägen på våning 2 i arenan och har stora fönsterpartier och en terrass ut mot fotbollsplanen vilket ger ett generöst och härligt ljusinsläpp och en utsikt att inspireras av.

Här på Studenternas hittar du också Brasserie21 – café/restaurang i det nordöstra hörnet av fotbollsarenan mot Arenatorget, Stadsträdgården och åpromenaden. Brasserie21 levererar all förtäring till bokade event i lokalerna på Studenternas. Verksamheten drivs av Triller Mat och Bröd.

Med promenadavstånd till centrala Uppsala har du närhet till hela citykärnans utbud av shopping, sevärdheter, aktiviteter och boende.

Välkommen med din bokningsförfrågan så berättar vi mer!

Läs mer om möjligheterna för konferens, möten och evenemang på Mötesplats Studenternas webbplats

Uppdaterad: