Fyrishov

Fyrishov är en av Sveriges största arenor för bad- och vattenäventyr. Här kan du bada alla dagar året runt och uppleva vår tropiska miljö i Äventyrsbadet med vattenrutschbanor, jetström, vattenfall, vattenkanoner och fågelkvitter. Precis intill äventyrsbadet ligger simhallen med de olympiska måtten 50 x 25 meter och 10 meters hopptorn, undervisnings- och träningsbassäng.

Här finns alltid banor reserverade för dig som vill motionssimma. Här finns även varmvattenbassänger för undervisning, rehab och babysim samt relaxavdelning. På Fyrishov finns restaurang och serveringar. All verksamhet har öppet alla dagar året runt.

Utomhus finns ett stort sommarbad med två pooler och en servering. Sommartid kan du sola och bada vid utomhuspoolerna som är omgivna av ett härligt grönområde.

Bilder och information om badverksamheten på fyrishov.se

Fyrishov är en av Sveriges mest besökta arenor. Verksamheten består av bad, idrott och event. Arenan omfattar idrottshallar för idrott, mässor, möten, event och specialutrustade idrottshallar.

I anslutning ligger Fyrishovs stugby och camping med 44 stugor, campingplats och ett område för sommaridrotter. 

Uppsala arenor och fastigheter sköter drift och verksamhet samt äger och förvaltar Fyrishov.

Adress: Idrottsgatan 2, 753 33 Uppsala, Sverige Koordinater: 59.870912538153775, 17.623189169314603

Karta som visar var Fyrishov finns. . Navigera i kartan med piltangenterna. Zooma i kartan med plus- och minustangenter.

Hoppa över kartan
Läser in karta symbol Läser in karta
Använd ctrl + scroll eller zoomknapparna i kartan för att zooma

Information och bokning

Bokningsservice

Fastighetsförvaltare

Erhard Meissner

Teknisk förvaltare

Patrik Gustavsson
Uppdaterad: