Fyrishov

Närheten mellan träningslokal, boende och mat gör Fyrishov till en utmärkt arena för träningsläger och större tävlingar med övernattning. Här finns idrottshallar i olika format för olika slags träning och tävling. Du kan även hyra hallarna för privat bruk. Möteslokaler finns för teorigenomgång, utbildning eller föreningsmöten. Vi har hallar som passar de flesta.

Fyrishov är en av Sveriges mest besökta arenor. Verksamheten består av bad, idrott och event. Arenan omfattar idrottshallar för idrott, mässor, möten, event och specialutrustade idrottshallar.

En badanläggning med äventyrsbad, simhall med 50 meters bassäng och 10 meters hopptorn, undervisnings- och träningsbassäng och relaxavdelning. Utomhus finns ett stort sommarbad med två pooler och en servering.

I anslutning ligger Fyrishovs stugby och camping med 44 stugor, campingplats och ett område för sommaridrotter. På arenan finns restaurang och serveringar. All verksamhet har öppet alla dagar året runt.

Fastigheten ägs och förvaltas av Uppsala arenor och fastigheter.

Fyrishovhallarna är certifierade med Green buildning.

Läs mer om Fyrishovs bad, hallar och camping på fyrishov.se

Adress: Idrottsgatan 2, 753 33 Uppsala, Sverige Koordinater: 59.87084791403585, 17.62293167725841

Karta som visar var Fyrishov finns. . Navigera i kartan med piltangenterna. Zooma i kartan med plus- och minustangenter.

Hoppa över kartan
Läser in karta symbol Läser in karta
Använd ctrl + scroll eller zoomknapparna i kartan för att zooma

Information och bokning

Bokningsservice

Fastighetsförvaltare

Erhard Meissner
Uppdaterad: