Lediga jobb

Vill du bli en av våra nya medarbetare? När det finns lediga tjänster hos oss ser du dem på Fyrishovs webbsida eller under lediga jobb på uppsala.se.

Om Uppsala arenor och fastigheter

Vi förvaltar, förändrar, förbättrar och förverkligar. Hos oss finns kollegor i många olika yrkesroller och med en ökad mångfald av erfarenheter och bakgrunder så vill vi skapa en kreativ och stimulerande arbetsplats. Vi finns till för Uppsala kommuns invånare, för våra idrottsföreningar, deras supportrar, våra hyresgäster och besökare till staden.

Uppsala växer, redan år 2030 beräknas vi att vara 50 000 fler invånare än idag. För att möta framtida behov bildades 1 september 2021 ett bolag för arenor och fastighetsförvaltning. Bolaget är en sammanslagning av ett antal kommunala fastighetsbolag och förvaltningar, bland annat Fyrishov, Sportfastigheter, IHUS/FFAB, delar av Uppsala kommuns förvaltningar genom Fastighetsstaben och Idrott och fritid.

Genom att samla stora delar av fastighetsägandet i ett bolag, som också har ansvar för verksamheten på idrottsanläggningar, blir kontaktvägarna tydligare. Dessutom underlättas politiska visioner och beslut.

Uppdaterad: